Kuchnia

2 odpowiedzi

Jakie etapy organizacji bankietu firmowego?

Witam państwa bardzo serdecznie. Piszę tak formalnie gdyż jestem przedstawicielem początkującej firmy z branży IT i tak się składa iż musimy na pewne rozmowy biznesowe udać się do miasta Warszawa. Będziemy rozmawiali z największym polskim graczem na rynku IT i z tego powodu musimy wystawić jakiś konkretny bankiet. Żeby nie wyszła z tego kicha, serdecznie polecam wam wpisywanie się w tym miejscu i jakieś konkretne informacje dla mnie oraz znajomych na temat tego w jaki sposób przygotować wszystko by bankiet okazał się sukcesem, aby nie było porażki w tej kwestii. Jeżeli macie cokolwiek z własnego doświadczenia do przekazania to serdecznie czekam na wpisy Zadane przez kofi,
  1. wiesz co, musicie po prostu się wykosztować. Poczytaj sobie w necie informacje o tym jak działają konkretne miejsca organizujące takie bankiety i do tego w których naprawdę warto cokolwiek zorganizować. Dopiero później możesz śmiało cokolwiek działać

    zack88 odpowiedział

    0
  2. Ciekawa sprawa, po pierwsze to polecam szukanie informacji u specjalistów, a nie na takich portalach. Proszę oto namiary do jednego z takich speców bankiety Warszawa

    ashgan odpowiedział

    0
2 odpowiedzi

Z czym gotujecie grzyby marynowane?

Witajcie, mam do was takie pytanie, z czym właściwie gotujecie grzyby marynowane? Nie, nie, spokojnie nie chodzi mi o takie wrzucenie ich do jednego garnka z tysiącem przypraw i warzyw, ale o podawanie z jakimiś konkretnymi daniami albo przystawkami, może sałatkami. Wiem, że grzyby marynowane nie lubią gotowania... To jak, podpowiecie mi coś interesującego? Zadane przez roxet,
  1. Ja się nie znam za bardzo na grzybach marynowanych, ale pani swoim pytaniem narobiła mi apetytu, więc z miłą chęcią dowiem się, co też takiego kryje się za pojęciem ogarniającym gorączkowe umysły, czyli grzyby marynowane. Teraz jest sezon grzybobrania, więc nie powinnam mieć kłopotu z kupnem jakiś okazów. Chyba nawet widziałam w sklepie ostatnio kilka rodzajów.

    lopi81 odpowiedział

    0
  2. Moim zdaniem grzyby marynowane należy jeść tylko i wyłącznie same, żeby móc poczuć tę doskonałą ostrość octu z zalewy. Jestem zwolennikiem zagryzania przekąsek, więc będę się zawsze skłaniał ku temu, żeby pani widziała w takim grzybie marynowanym przyjemność smaku i naturalności, bo przygotowywanie samodzielnie daje i przyjemność i zadowolenie.

    Jeppi odpowiedział

    0

Najnowsze odpowiedzi

  • Szantie88

    Koniecznie powinniście wiedzieć, że wystarczy przygotować kilka możliwości, przygotować kilka opcji które to pozwalają na sprawne nauczanie się języków obcych. Piszę w liczbę...

  • żężor

    Zobacz koniecznie jak wiele zyskujesz kiedy sięgasz po najlepsze rozwiązania z możliwych, kiedy znajdujesz odpowiedniego rodzaju kominek elektryczny Classic Flame. Super jakość...